viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.07.22 @ 16:05

Ines Babić, reprezentativka BiH i članica Košarkaškog kluba Lavovi Brčko, posjetila je svoj matični klub u Vitezu, točnije, Školu košarke Prvi Koš.
Prisustvovala je kao gost na “Ljetnom Košarkaškom kampu- Moj Prvi Koš”, čiji je organizator njen prvi trener, Igor Bošnjak, koji i danas djeluje u školi košarke kroz rad s mladim košarkašima i košarkašicama.
Provela je vrijeme sa mladim članovima škole košarke, demonstrirala vježbe, igrala se, ali i ono najvažnije prenijela svoje iskustvo i put od samih početaka pa do profesionalne karijere danas.
Ines ističe da se uopće nije osjećala kao gost, jer smatra da je klub u kojem je ponikla njen drugi dom.
,,Kada sam stigla na igralište na kojem sam ja napravila svoje prve korake, obuzele su me posebne emocije i lijepa sjećanja, jer sam upravo ja tu, u tim godinama kao i ova djeca započela svoj košarkaški put, i smatram da su moji košarkaški, ali i ljudski temelji započeli ovdje. Potrudila sam se djeci odgovoriti na sva pitanja koja su imali za mene, ali također prenijeti svoje iskustvo kako zapravo izgleda taj profesionalni put na kojem se trenutno nalazim i kakva odricanja su potrebna za sve to. Na kraju predavanja, slikala sam se s djecom, podijelila autograme i stvarno je lijep osjećaj kada djeca u tebi vide sportskog idola i uzor. Iznimno sam zahvalna Igoru na pozivu, ali i na svemu dosad, i jako sam sretna i ponosna što imam, mogu slobodno reći, obiteljski odnos s Školom košarke Prvi Koš Vitez, i njihovim trenerima.
Podsjećamo, Ines je reprezentativka BiH, i članica kluba Lavovi koji u narednoj sezoni igraju Europsku WABA ligu, što je veliki iskorak za Ines, ali i za njen klub.

Oglasi
LM