viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.01.24 @ 15:46

Vitežanin Josip Pandža, košarkaški trener koji je izuzetno uspješno vodio brojne klubove u BiH, kao i juniorsku reprezentaciju BiH koja je pod njegovim vodstvom iste godine osvojila Europsko prvenstvo u Litvi ima novi klub. U pitanju je Građanski košarkaški klub Šibenka, Republika Hrvatska.

“Velika mi je čast da sam u Šibeniku jer je to grad košarke, grad Dražena Petrovića, a ja sam iz generacije kojoj je Dražen bio uzor. Svi smo počeli trenirati košarku i zavoljeli je zbog njega. Dolazak u grad košarke, u njegov grad je nešto posebno za mene. Baza domaćih igrača mi je jako dobra. Izazov mi je raditi s mladim igračima i svjestan sam da smo najmlađi tim i u ABA 2 ligi i domaćem prvenstvu, ali to je za mene poseban izazov. Da ti igrači svaki dan što više rastu, ako oni budu rasli što više individualno i timski ćemo napraviti dobre rezultate.
Ono što nam treba je malo strpljenja, poštenog rada i zdravlja i vjerujem u pozitivnu suradnju mene i Šibenika, i svijetlu budućnost košarkaškog kluba Šibenke”, kazao je novi trener Šibenke Josip Pandža. Sreću i uspjeh želimo našem Josipu!

OGLAS
Oglasi
LM