viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.07.23 @ 09:40

Sljedećeg tjedna u Vitezu će biti održan tradicionalni turnir u uličnoj košarci kojega organizira Udruga „3×3 Basket Vitez“. Turnir će biti igran dva dana i to u srijedi i četvrtak, 19. i 20. srpnja u terminu od 18:00 do 23:00.

Kako smo doznali od organizatora turnira ove godine očekuje se dvanaest do šesnaest ekipa iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, a natjecanje u Vitezu ima veliku važnost jer je jedno od deset natjecanja koja se boduju za ligu BiH, čiji će pobjednik izboriti odlazak na međunarodni Challenger u Bratislavu. Organizatori su se pobrinuli da natjecanje u Vitezu sude licencirani suci, a pripremljena je i profesionalna podloga za basket te semafori.

OGLAS

Nagrada za pobjednika turnira je 2.500,00 KM, dok će drugoplasiranim pripasti 800,00 KM.

OGLAS

Da turnir protekne u odličnoj atmosferi preostalo je jedino da vremenske prilike budu na strani posjetitelja i organizatora, jer je uz košarku pripremljena zabava za najmlađe koja će uključivati animatore za djecu te veliki tobogan. Naravno, neizostavna će biti i ponuda hrane i pića, kao i štandovi dječjih rukotvorina te promotivni štandovi dva košarkaška kluba iz Viteza, OKK Vitez i ŠK Prvi koš.

OGLAS

Od srca zahvaljujemo svima koji su nam potpora u organiziranju ovoga turnira koji je postao dobra tradicija u Vitezu koji je oduvijek vezan za košarku i basket. Nadamo se kako će turnir proteći na visokoj razini, a našu publiku pozivamo da zajedno uživamo u sportu, zabavi i druženju“, poručuju iz organizacijskog odbora turira 3×3 basket Vitez.

Cjelokupan raspored turnira, kojemu je generalni pokrovitelj poduzeće cm- cosmetic market, bit će poznat narednog tjedna.

Oglasi
LM