viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.02.23 @ 08:38

Iako je snijeg možda u nedjelju promjenio mnoge planove, seniori Škole košarke ,,Prvi koš” su spremno čekali i dočekali goste iz Bihaća, te u još jednoj odličnoj utakmici slavili rezultatom 73-56.

Sporije su ušli u utakmici, te su na samom početku ipak morali pokazati da će vrijedno raditi i u obrani i u napadu da bi osigurali pobjedu na domaćem terenu.

OGLAS

Veliki broj promašaja iz lakih situacija, kao i brzopletost u igri, koštali su ih značajnije prednosti u prvom poluvremnu. Na odmor odlaze s +6.

OGLAS

U drugom poluvremnu su ipak odigrali jaču obranu, proradio je šut s vanjskih pozicija, te su gradili prednost do konačnih +17.

OGLAS

Potpora s tribina nije izostala, unatoč lošim vremenskim uvjetima, koji su otežavali dolazak do dvorane. Zato, svima veliko hvala na potpori, poručuju iz kluba.

U narednom kolu gostuju u Kalesiji, kod KK ,,Bosna”, koji su u ovoj sezoni ostvarili značajan napredak, te odlučno koračaju prema kvalitetnom rezultatu. Sigurni su da ih očekuje još jedna neizvjesna utakmica.

Škola košarke “Prvi koš” Vitez – KK “Bihać” Bihać 73-56
(16-16, 22-16, 15-10, 20-14)

Škola košarke “Prvi koš” Vitez: Dervišević 2, Bertović 1, M.Ganić 10, Marin 24, B.Haskić 13, M.Ganić 4, Turić, Marković 3, E.Haskić, Brkan 7, Šakić 9.

Oglasi
LM