viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.02.24 @ 18:37

Treći vikend za redom Škola košarke Prvi koš bila je domaćin u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez, ovoga puta uvijek dragim košarkašicama i košarkašima iz KK “Star” Fojnica.

Juniorke su otvorile ovaj košarkaški dan. Vidjeli su se lijepi potezi kod obje ekipe i neizvjesnost do samog kraja. Na kraju, zaslužena pobjeda juniorki 44-41, koju je Prvi koš osigurao pred sam kraj utakmice.

OGLAS

D.Peša 9, Stojak, Zec, Grebenar 2, Radoš 7, Filipović 17, Gazibarić, Ančić, Mišković 7, Ivanković, Barišić, M.Peša.

OGLAS

I kadeti su odigrali neizvjesnu utakmicu, gdje su se neprestano izmjenjivali u vodstvu s vršnjacima iz Fojnice. Vidjelo se da ih skraćena rotacija i viroza pred kraj utakmice stižu, ali su se skupili te pokazali da je još uvijek sustav jako bitan dio košarkaške igre, za konačnih 60-58.

OGLAS

Matošević 20, M.Bošnjak 15, Rubanović 3, Blažević, Hrustić, A.Bošnjak 2, Kolenda 20, Ivišić.

Juniori su nažalost čitavu utakmicu pokušavali stići vodstvo gostiju, koji su se brzo rezultatski odvojili. Bez obzira na konačnih 65-72, vidjeli su dosta košarkaških detalja za uživanje, ali i za dodatno usavršavanje.

J.Matošević 33, Lin 3, Neslanović 14, #40M.Petrović 1, #22M.Petrović, Bošnjak-Matić 7, M.Bošnjak 7, Z.Matošević, Kolenda.

Pioniri su protiv znatno jače, više i košarkaški bolje ekipe dali svoj maksimum, također pokošeni virozom, za konačnih 39-65.

Ivišić 6, Petrović, Blažević 26, Peša 3, Stojak, Mašunić, Stipović, Jandrić 4.

Oglasi
LM