viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 31.07.22 @ 22:53
OGLAS

U dva tjedna, koliko je trajao ,,Ljetni košarkaški kamp- Moj prvi koš”, za 33 polaznika bilo je organizirano 16 treninga, koje je u djelo provelo 7 trenera. Tri gosta kampa podijelili su nebrojeno savjeta, odgovarali na veliki broj pitanja i s puno strpljenja fotografirali se s mladim košarkašima i košarkašicama.

Na završnom treningu, u šest finala dobili su i pobjednike u tri pripremljena natjecanja.

OGLAS

U natjecanju šutiranje slobodnih bacanja u starijog grupi Yao Xin Lin pobijedio je Anteu Radoš, a u mlađoj grupi, Predrag Pušelja pobijedio je Marka Kajića. U natjecanju pitanje u starijoj grupi Jakov Matošević pobijedio je Ivu Ančić, a u mlađoj grupi Laura Sučić pobijedila je Janicu Barišić. U natjecanju skills challange u starijoj grupi Yao Xin Lin pobijedio je Filipa Omazića, a u mlađoj grupi Predrag Pušelja pobijedio je Mihaela Marića.

OGLAS

Svi pobjednici nagrađeni su zlatnom medaljom, košarkaškom loptom i bocom za vodu ,,Prvi koš”. Svi polaznici kampa za aktivno sudjelovanje dobili su posebno dizajniranu diplomu kampa, rad Stjepana Petrovića. Uskoro će se na Fb profilu Škole košarke ,,Prvi koš” moći vidjeti fotografije koje dokazuju atmosferu sa kampa.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM