viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.04.24 @ 20:12

Mladi hrvatski košarkaš Zvonimir Ivišić (Vitežanin), koji od siječnja ove sezone napokon nastupa u američkoj sveučilišnoj NCAA ligi, promijenio je svoje boje.

Dvadesetogodišnji mladi hrvatski centar ovu je sezonu odigrao u dresu Kentuckyja, ali promijenit će program i zaigrati za Arkansas. Možda zvuči kao čudan potez s obzirom na činjenicu da je u sezoni 2023./24. Ivišić dugo čekao na dozvolu za igranje i nastup za Wildcatse, ali sve dobiva smisao ako znamo da je u istom smjeru, iz Kentuckyja u Arkansas nedavno otišao i John Calipari.

OGLAS

Legendarni američki sveučilišni trener odlučio se na promjenu posla nakon 15 godina na Kentuckyju, a bivši trener New Jersey Netsa sa sobom je povukao mladog Hrvata, za kojeg je uvjeren da će eksplodirati nakon čitavog ljeta i priprema s momčadi.

OGLAS

To je Calipari poručio i na Twitteru pa očito vjeruje u Hrvata koji je u drugoj polovici prošle NCAA sezone bilježio 5,5 poena i 3,3 skoka u prosjeku za 11 minuta nakon što je napokon debitirao krajem siječnja.Ivišić je i prije sveučilišta već osjetio čari seniorske košarke igrajući za Šibenku i Studentski centar u Podgorici, a već je nastupao i za hrvatske reprezentacije u raznim uzrastima.

OGLAS
Oglasi
LM