viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.12.22 @ 09:16

Dana 15.12.2022., u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez organizirano je Košarkaško prvenstvo osnovnih škola općine Vitez i gostiju iz OŠ Nova Bila, koje se igralo u sklopu projekta ,,Novi član za novu budućnost” za koji su podršku dobili od Općine Vitez.

OGLAS

Iako je poziv upućen svim osnovnim školama s područja općine Vitez, na prvenstvo su se odazvale sljedeće škole: OŠ Bila, OŠ Vitez i gosti iz OŠ Nova Bila.

Oglas

Postignuti su sljedeći rezultati:

OŠ Vitez – OŠ Nova Bila 39-30
OŠ Nova Bila – OŠ Bila 19-18
OŠ Bila – OŠ Vitez 14-22

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačni poredak:

  1. OŠ Vitez 2-0
  2. OŠ Nova Bila 1-1
  3. OŠ Bila 0-2

Najbolja igračica: Maja Mišković (OŠ Vitez)

Najbolji igrač: Zoran Matošević (OŠ Nova Bila)

Ostaje žal zbog malog broja prijava i zbog malog broja utakmica, ali i obveza da košarkaško prvenstvo osnovnih škola postane tradicija koju ćemo organizirati iz godine u godinu u našoj općini, istaknuli su iz Škole košarke ,,Prvi koš”.

Na kraju, vrijedi istaknuti da je se za vrijeme prvenstva moglo vidjeti puno lijepih košarkaških poteza učenika i učenica iz škola sudionica, ali i puno dobrog raspoloženja za vrijeme trajanja prvenstva.

Upućujemo iskrenu zahvalnost Općini Vitez, kao i načelniku Borisu Marjanoviću, što godinama prate i podržavaju rad Škole košarke ,,Prvi koš” Vitez. Trudimo se da uloženo vratimo dobrim rezultatima, razvojem mladih igrača i igračica, ali i uzornom prezentacijom općine Vitez u svim našim aktivnostima i utakmicama, dodaju iz Prvog koša.

Oglasi
LM