viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.04.23 @ 13:38

Biciklistički klub Tempo iz Viteza u suradnji sa Turističkom zajednicom ŽSB organizira memorijalnu biciklističku vožnju u čast preminulog Saše Vidovića, dugogodišnjeg člana kluba.

Vožnja će biti održana u subotu 29.4.2023. godine na datum rođenja Saše. Start vožnje je u 13:00 na Gradskom trgu u Vitezu (ispred pošte). Biciklistička ruta Old Rail Trail : Vitez – Prahulje – Janov most – Nova Bila. Za sudjelovanje u ovoj biciklističkoj vožnji nisu potrebne ranije prijave. Za sve informacije možete kontaktirati BK Tempo na broj + 387 63 873 328 – Nina.

OGLAS

Vožnja će se održati na biciklističkoj stazi stare pruge – Old Rail Trail, stoga preporučujemo standardnu biciklističku opremu i korištenje MTB bicikala. Za najmlađe bicikliste, osigurana je kraća vožnja od Nove Bile do Janovog mosta uz pratnju iskusnih biciklista.

OGLAS

Nakon vožnje u domu pok. Saše u Novoj Biloj biti će organizirano druženje i osvježenje za sve sudionike. Saša Vidović je svojim doprinosom obilježio rad i postojanje biciklističkih klubova Tempo i Vitez ali i imao veliki doprinos razvoju biciklizma u Središnjoj Bosni. BK Tempo i Turistička zajednica m pozivaju sve bicikliste da se pridruže u ovoj posebnoj vožnji u čast našeg dragog Saše, te uživaju u prekrasnom krajoliku i zdravoj tjelesnoj aktivnosti.

OGLAS
Oglasi
LM