viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.04.23 @ 22:11

Danas je u zeničkoj areni Husein Smajlović odigran veliki rukometni derbi u Prvoj ligi Federacije BiH u kojemu su snage, pred oko 1 800 gledatalja, odmjerili gradski rivali RK Čelik i ŠR Čelik Junior.

Uoči ove utakmice Čelik Junior je imao 20 pobjeda, bez poraza dok je Čelik imao samo jedan poraz, i to u prvom dijelu sezone od Čelik Juniora, koji se nadao pobjedi i ovjeri prolaza u Premijer ligu, no njihov veliki rival nije se složio s time.

Oglas

Čelik Junior je u prvom dijelu vodio i sa tri pogotka razlike, no onda značajniju ulogu na parketu trener Čelika daje Vitežaninu Mariju Filipoviću koji kreira preokret te Čelika u drugom dijelu vodi i s četiri gola prednosti. Filipović je odigrao vrhunsku utakmicu, kako u obrani, tako i u napadu gdje je imao nekoliko odličnih asistencija te je postigao četiri zgoditka. U posljednjem napadu, pri rezultatu 34:34, na sebe navlači dva igrača i iza leđa dodaje loptu suigraču koji sa zvukom sirene postiže zgoditak za konačnih 34:35 za Čelik.

Valja reći kako su utakmicu pratili i brojni Vitežani, Busovljaci i Novobiljani, gdje treba istaknuti vodstvo i članove Rukometne akademije Vitez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mrlju na zanimljivu rukometnu predstavio bacilo je zaista jako loše suđenje s nizom diskutabilnih odluka.

Oglasi
LM