viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.05.21 @ 15:04

U suradnji i koordinaciji sa Akademijom HNK Hajduk iz Splita jučer je u NK Rijeka Kolibrići stigla obavijest gdje su isti upoznati kako će se nagraditi tri najbolja igrača predstojećeg tradicionalnog dječjeg nogometnog turnira “IV TROFEJ GRADA VITEZA”.

Nagrada je itekako zanimljiva i primamljiva, a to je besplatan petodnevni boravak u Splitu i treninzi sa polaznicima i vršnjacima akademije HNK Hajduk. Ovu vrijednu nagradu će po ocjenjivačkom timu turnira dobiti tri najbolja igrača na turniru natjecateljskih selekcija 2010. – 2011. i 2012. godište.

OGLAS

Ocjenjivački tim će činiti tri člana organizacijskog tima, četiri trenera polufinalista turnira te delegat turnira. “Ovim putem se iskreno zahvaljujemo Akademiji HNK Hajduk Split na praćenju našeg tradicionalnog dječjeg nogometnog turnira te ovoj, za sve mališane, zaista primamljivoj i vrijednoj nagradi koja će ih još i više motivirati da daju sve od sebe te budu ti koji će putovati put Splita, trenirati u akademiji ovog Hrvatskog velikana. Svakako da se na kraju moramo zahvaliti i našem sugrađaninu Stjepanu Badrovu, team menageru seniorske ekipe HNK Hajduk Split, koji već dugi niz godina prati i itekako podržava rad i sve projekte naše škole nogometa”, naveli su na Facebook stranici NK Rijeka Kolibrići.

OGLAS
Oglasi
LM