spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Nastavak vrhunskih rezultata Karate kluba Mladost na izbornom turniru u Sarajevu

- Oglasi -

Proteklog vikenda, 01. i 02. travnja 2023 godine u Sarajevu je održan prvi bh. Sarajevo open karate turnir koji je bio međunarodnog karaktera i koji je  uvršten u Kalendar aktivnosti Europske karate federacije.

- Oglasi -

Turnir je bio izbornog  karaktera za odlazak reprezentacije na Balkansko prvenstvo za djecu, koje će se održati u Baru, Crna Gora te kontrolni turnir za kadete, juniore i U21 seniore.

Prvog dana na natjecatelji iz Viteza u dječjoj i seniorskoj selekciji  osvojili su 13 medalja i to  šest zlatnih, pet srebrnih i dvije brončane medalje, gdje su u ukupnom plasmanu od 105 klubova i 5 zemalja zauzeli prvo mjesto.

- Oglasi -

Zlatne medalje u kategoriji kate  su osvojili Hamza Adilović, Zahra Adilović , Iman Livnjak, Laris Bešić u kategoriji kate parakarataši i  ženska kate ekipa 8/9 godina u sastavu Zahra Adilović , Iman Livnjak i Ena Tabak te Hamza Adilović u kategoriji borbe dječaci 10 godina-35kg.

Drugi dan bio je rezerviran za kadete, juniore i U21 seniore, a Vitežani su osvojili tri medalje i to jednu zlatnu.

Šef stručnog stožera Adilović, zadovoljan je nastupom svojih natjecatelja te činjenicom da je klub od ukupno 105 prijavljenih klubova zauzeo visoku drugu poziciju u oba dana. Ovo je bio izuzetno važan nastup pred Državno prvenstvo, ali i ulaznica u reprezentaciju BiH i nastup na Balkanskom prvenstvu za djecu 2023.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.