viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.02.21 @ 21:40

Nogometni klub Vitez se na nogometnu scenu vraća na mala vrata, postupno. Danas je novinarska ekipa portala viteški.ba posjetila prvi ovosezonski trening na otvorenom kadeta i juniora našeg nekadašnjeg premijerligaša. Trening se odvijao pod budnim okom trenera Marija Perića, nekadašnjeg igrača HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg te nekadašnjeg istaknutog igrača i trenera viteškog NK Rijeka Željka Botića.

Trenutna situacija u i oko kluba primorala je stručni stožer da kreira bazu domaćih, mladih igrača te da ih trenažnim procesima i kasnijom selekcijom pripreme za nastup u seniorskoj momčadi. Koliko su ozbiljni u svojoj namjeri pokazuje i podatak da je u razdoblju od svega nekoliko mjeseci ukupan broj članova omladinskog pogona NK Vitez povećan za više od 30 novih članova.

OGLAS

Omladinski pogon trenutno broji više od 50 članova što je zaista hvale vrijedan podatak obzirom da na području općine Vitez djeluju još dvije škole nogometa i nekoliko nogometnih klubova.

OGLAS
https://youtu.be/2OxgP7khwD8

Na treningu je bio prisutan i šef stručnog stožera seniorske ekipe Ilija Babić koji je za naš portal dao kratak osvrt na rad omladinskog pogona i otkrio krije li se među nekima od njih potencijalni igrač prve momčadi. Također, doznajemo kako se klub dodatno otvara za javnost kroz ponovno pokretanje Facebook stranice i Instagram profila, što je neko vrijeme bilo prilično zapostavljeno.

OGLAS
https://youtu.be/6WHbBxN7rrg
Oglasi
LM