viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.04.24 @ 08:57

Jučer su odigrane utakmice 21. kola Druge lige Federacije BiH-Grupa Zapad. Svoje susrete, a kako je portal Viteški.ba ranije najavio, igrali su i nogometni klubovi Vitez i Romari.

Nogometni klub Vitez gostovao je u Sanskom Mostu momčadi Podgrmeča. Vitežani su došli do sigurne pobjede rezultatom 0:2. U 25. minuti susreta sjajni Kolić postiže prvi zgoditak, a rezultatom 0:1 otišlo se na odmor. U drugom dijelu Kolić postiže još jedan pogotak i dovodi Vitežane do nova tri boda. Ovom pobjedom nogometaši Viteza popeli su se na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice.

OGLAS

Momčad Romarija bila je domaćin Vitezu iz Bužima. Uvjerljivim rezultatom 6:1 ispraćeni su gosti. Iako su već u drugoj minuti gosti poveli golom Baltića, Romari je u nastavku sve okrenuo u svoju korist. Samo sedam minuta kasnije Dario Ivoš dobija priliku zabiti iz jedanaesterca koji je realizirao potpuno mirno za 1:1. Nedugo zatim, lopta je na rubu šesnaesterca došla do Leona Suknjova koji sjajnim udarcem pogađa za 2:1. Na 3:1 u 28. minuti povećava Tomislav Valjan, a u 40. minuti susreta isti igrač postiže svoj drugi pogodak. U nastavku je trener Goran Lovrinović dao priliku i dečkima s mjesta za pričuve, a oni mu nisu ostali dužni. U 55. minuti susreta za 5:1 pogađa Marko Vujica, a konačnih 6:1 postavlja rezervist Renato Hrgić-Nikolić u 57. minuti susreta. Romari je nakon ove pobjede i dalje trećeplasirana momčad lige s 38 osvojenih bodova, koliko ima i drugoplasirana ekipa GNK Bratstvo.

OGLAS

U nastavku donosimo kompletne rezultate 21. kola i trenutno stanje na ljestvici.

OGLAS
Oglasi
LM