viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.09.20 @ 20:42

Nogometna akademija je idealno mjesto za početi svoj sportski i nogometni put. Upravo će se ovdje voditi posebna briga o cjelokupnom razvoju, te će kroz različite etape rasta i razvoja, djeca dobiti sve potrebne podražaje za razvoj svih komponenti antropološkog statusa.

U svrhu cjelokupnog razvoja, djeci će biti omogućena zabava i igra, ići će na izlete, predstave i turnire, prisustvovat radionicama i edukacijama, a sve u svrhu kompletnog razvoja.

OGLAS

Rad koji će se provoditi je planski i organiziran i u kontroliranim uvjetima pod budnim okom školovanih i obrazovanih trenera, magistara kineziologije, nogometnih trenera i trenera vratara. Na usluzi djeci će biti i fizioterapeuti te stručno – pedagoška služba.

OGLAS

,,Mi želimo manje pričati, a više raditi, Akademija u budućnosti teži ka najvišim ciljevima. Polaznicima Nogometne akademije Master želimo omogućiti sve potrebno za razvoj kako bi u budućnosti postali prije svega što kvalitetniji ljudi, a potom i nogometaši. Pokušat ćemo ostvariti suradnju sa klubovima iz BiH, ali i regiona. Polaznicima Akademije nudimo dobre uvijete u sportskom centru ECOTOK (Putićevo – Travnik), bezbroj nezaboravnih druženja, ali i kvalitetne treninge sa stručnim kadrom. Međutim, kako god učili i trenirali djecu da budu sto bolji, organizirat ćemo edukaciju i za roditelje, jer biti roditelj nogometaša nije lako.”

Nogometna akademija ,,Master” ima najviše ciljeve, ali idu korak, po korak.

OGLAS

Sve detalje oko upisa možete pronaći na Facebook stranici Nogometne akademije Master.

Oglasi
LM