viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.07.22 @ 15:23

O INTRO TEČAJU

Nogometni ste trener i gledate kako bi nadogradili svoja znanja? Imamo dugo očekivane vijesti za vas. Coerver® Coaching u suradnji s NK Romari Vitez po prvi puta organizira Coerver® Intro tečaj na području Bosne i Hercegovine.

Tečaj je jednako namijenjen svim trenerima, onima koji tek grade svoj trenerski put i onim iskusnijim trenerima koji žele naučiti nešto novo, kako bi uhvatili korak s nogometnim trendovima.

OGLAS

Coerver® Coaching se svaki puta iznova trudi donijeti svježe informacije koje u valovima dolaze u trenerski svijet. Sve te nove spoznaje se implementiraju na dugogodišnju tradiciju Coerver® Coaching-a, odnosno na temelje što su ga udarili tvorci Coerver® Coaching modela Alf Galustian i Charlie Cooke 1984. godine.

OGLAS

Upravo je zadatak uvodnog tečaja upoznati trenere s nastankom, razvojem, te primjenom Coerver® Coaching metode. Na predavanjima ćete dobiti odgovore kako je nastala metoda, koji su joj glavni principi i kako se globalno proširila i evoluirala do današnjeg dana. Zbog čega ju s razlogom zovu broj jedan metoda za tehnički razvoj nogometaša.

OGLAS

Osim dva teoretska predavanja polaznicima će biti prezentirana i tri praktična predavanja na igralištu. Fokusirat ćemo se na osnove Coerver® Coaching-a koje zauzimaju mjesto u temeljima naše piramide rada. To je popularni Ball Mastery” i ”1v1  Moves’. Prikazane vježbe će se moći prilagoditi i primijeniti za sve igrače nevezano za njihov status, poziciju unutar ekipe, dob ili spol, a na njih se nadograđuju napredne nogometne vještine.

Praktična predavanja održavat će se na terenu sa umjetnom travom NK Romari, a teoretska predavanja u Hotelu Central.

VAŽNOST EDUKACIJE

Edukacija je temelj uspješnosti u svakom poslu, pa tako i u nogometu. Znanje je živo i konstantno se proširuje i nadopunjuje. Učenje je cjeloživotni proces koji nema kraja. Zbog toga ne postoji stručnjak sa savršenim znanjem. Učenje pomaže u ostvarenju rezultata, ali i izgradnji osobnosti i karaktera trenera.

KAKO SE PRIJAVITI?

Želiš li se razviti kroz stjecanje novih znanja i povezivanje s drugim kolegama osiguraj svoje mjesto odmah. Prijave za tečaj su otvorene do 23.8. na broj telefona +38763389364 (Marko)+385981873228 (Ante) ili putem e-pošte info@coervercroatia.com.

Cijena jednodnevnog Coerver® intro programa iznosi 120 KM.

Svi polaznici dobivaju:

* Coerver® Intro priručnik
* blok za pisanje
* ručak
* diplomu kao potvrdu o prisutnosti

Za sve upite i nedoumice slobodno nam se obratite na navedene kontakte.

Vaš Coerver® BiH tim!

Oglasi
LM