Zrak u vitezu
OGLAS
//
Druga liga Federacije BiH Grupa zapad
Vrijeme objave: 12.10.24 @ 16:48
OGLAS

Danas je na Gradskom stadionu u Vitezu pred oko 200 gledatelja odigran susret 9. kola Druge lige Federacije BiH grupa Zapad između FK Vitez i Nogometnog kluba Vitez.

OGLAS

Susret je od samog početka obilovao oštrom igrom i prekidima bez previše nogometa. Sredinom prvog dijela došlo je do užasnog starta igrača FK Vitez, a taj je prekršaj bio uvod u makljažu koja je nastala. Gotovo svi igrači oba tima sudjelovali su u guranju pa i udaranju, a sve je rezultiralo prekidom od desetak minuta i dva crvena kartona. Po jedan igrač oba tima u terenu zaradila su crvene kartone i još dva igrača FK Vitez pocrvenjela su s klupe.

Prvo poluvrijeme okončano je bez zgoditaka. Prvi dio drugog dijela također se igrao bez većih šansi. U 65. minuti Bonić pogađa gredu. U 75. FK Vitez golom Zukana dolazi do prednosti. Samo dvije minute kasnije Nogometni klub Vitez dolazi do 1:1 zgoditkom Alibegovića. Do kraja utakmice nije viđeno više ništa osim grubih startova i utakmica je završena najrealnijim, neriješenim ishodom.

OGLAS

U drugoj utakmici u Vitezu, točnije na stadionu NK Rijeka, Romari je dočekao Brnjake. Ostvarili su novu važnu pobjedu. Pobjedom 2:1 došli su do boda zaostatka nad liderom prvenstvene ljestvice NK Vitez. Sve rezultate i stanje na ljestvici objavit ćemo po okončanju svih utakmica ovog kola.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM