viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 07.03.24 @ 12:38

Misli su sigurno, barem malo usmjerene na HNL i utakmice koje će uslijediti u domaćem prvenstvu. Nakon remija u Osijeku, izabranici Sergeja Jakirovića ponovno se okreću europskim ispitima. Betis je prošlost, a Dinamu PAOK dolazi već večeras. Prvi dvoboj osmine finala Konferencijske lige počinje na Maksimiru u 21 sat.

No, Dinamo je opet u četvrtfinalu jednog europskog kupa. Prije tri godine ispali su od Villarreala, a ovo je četvrti put u zadnjih šest sezona da su uspjeli “prezimiti” u Europi. Nešto što se donedavno čekalo 39 godina sad je postalo standard.

OGLAS

Maksimir će i protiv PAOK-a biti krcat. Bilo je tako i protiv Betisa, protiv Rijeke u prvenstvu… Publika dolazi podržati probuđeni Dinamo koji se nalazi i usred borbe za vlast. Nije nemoguće da na rezultat i večerašnje utakmice utječe predsjednička utrka između Velimira Zajeca i Mirka Barišića koja će se ove nedjelje održati u prostorijama kluba.

OGLAS

Zanimljivo je da Dinamo nikada u povijesti nije upisao pobjedu protiv jednog kluba iz Grčke u službenoj utakmici. Ako niste među onim sretnicima koji će uživo s lica mjesta provjeriti hoće li se to dogoditi baš danas, možete utakmicu pogledati i u lokalnom Klubu navijača Dinama iz kojeg su najavili večerašnji događaj.

OGLAS
Oglasi
LM