viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.03.24 @ 11:19

Dinamo je na Maksimiru pobijedio PAOK 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige. Dva pogotka bezopasnom grčkom sastavu zabio je Bruno Petković. Modri tako imaju veliku prednost uoči uzvrata u Solunu, koji će se igrati idući četvrtak u 18:45.

U analizi utakmice za Index.hr bivši nogometni trener Dinama i mnogo klubova iz Hrvatske Ilija Lončarević posebno je istaknuo igre bivšeg nogometaša Zrinjskog Petra Sučića. 

OGLAS

“Tijekom utakmice u više navrata sam se uhvatio kako promatram Sučića. Čitavo vrijeme čini se neprimjetan, kao da ga nema na terenu, a onda u sekundi zabljesne i napravi nešto fenomenalno. Mislim da se dečko u Dinamu fantastično razvija i, nastavi li ovako, bit će njegova budućnost.

OGLAS


Mišić je odigrao doktorski i podsjetio na igre s početka sezone, kad je bio ključan igrač Modrih. Petković je odradio svoj posao. Stoperi su još jednom odigrali sigurno, vratar također, a bekovi su bili na visini zadatka, posebice Perković. Čini mi se da je Jakirović uspio oblikovati ekipu od 14, 15 igrača s kojom može do kraja sezone napraviti jako dobar posao”, ističe Lončarević. 

OGLAS

Dobru utakmicu potvrđuje i da je prema alikaciji Sofascore Sučić nakon dvostrukog strijelca Brune Petkovića bio najbolje ocijenjeni igrač Dinama. 

Oglasi
LM