viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.03.24 @ 10:33

Bosna i Hercegovina nikada nije igrala Europsko prvenstvu u nogometu, ali bi se to moglo promijeniti ove godine. Za takvo nešto su potrebne dvije pobjede – prvo protiv Ukrajine (21. ožujak) u polufinalu baraža koji se igra u Zenici na Bilinom polju, a onda i protiv boljeg iz duela Islanda i Izraela. Sve su prilike da će utakmicu reprezentacije BiH protiv ukrajinske pratiti i Carlo Ancelotti.

Italijan će, piše madridski portal posvećen vijestima o Realu Defensa Central, pomno pratiti nastup mladog ukrajinskog golmana Andriya Lunina koji ima najbolju sezonu otkako je došao u Madrid i na najbolji je način iskoristio povredu Thibaut Courtoisa.

OGLAS

Uspio je zgrabiti šansu koja mu se ukazala, ostavivši iza sebe nekada najskupljeg golmana svijeta Kepu Arrizabalagu. Ancelotti je oduševljen Luninom i, iako Courtois još neće biti spreman za igru, očekuje od Ukrajinca da iznese ključni dio sezone.

OGLAS

Međutim, saznao je Acelotti da je Lunin na spisku ukrajinskog iznornika Sergija Rebrova, ali i “načuo” da je upravo Lunin prvi golman, mada je Rebrov na nedavnoj presici rekao da još nije donio odluku o tome tko će braniti u Zenici. Ako se itko plaši reprezentativnih stanki, onda je to Ancelotti, koji je od početka izgubio veliki broj igrača upravo zbog povreda zadobivenih na nacionalnim dužnostima.

OGLAS

Zato se Italijan nada da će Lunin biti pošteđen i da će, ako već stane na gol u Zenici, izbjeći bilo kakve nesreće i da će ga zaobići povreda. Lunin je svakako zaslužio ovaj poziv i u Madridu su mu svi čestitali i sretni su zbog toga, ali Ancelotti će uz dosta nervoze odgledati okršaj Zmajeva i Ukrajinaca i moliti se samo da Lunin bude zdrav i da se zdrav vrati u Madrid, jer tek slijede odlučujuće bitke i u La Ligi i u Ligi prvaka.

Oglasi
LM