viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.11.23 @ 20:03

Danas su s Mateom Ramljakom razgovaraliiz službenog PR tima NK GOŠK, a ovaj je Vitežanin svojim predanim radom i talentom postao nezaobilazan dio NK GOŠK-a. S dugogodišnjim stažom u GOŠK-u, on je pokazao vjernost i predanost klubu.

1. Ti si igrač koji je najdulje član Nogometnog kluba GOŠK. Što te veže za GOŠK?
Nakon juniorskog staža u ekipi Zrinjskog, dobio sam poziv iz GOŠK-a, na koji sam odmah pristao. Zadržao sam se ovdje pune tri godine jer se ovaj klub svake godine bori za sam vrh tablice, što nam se ove godine isplatilo – napokon smo dočekali Premijer ligu.

2. Ušao si u drugom poluvremenu na utakmici koja se odigrala u ponedjeljak s FK Tuzlom. Dao si energiju igri u drugom dijelu. Kako bi opisao cjelokupni tijek te utakmice?
Što se tiče utakmice protiv Tuzla Cityja i lošeg starta, gdje smo primili pogodak, trener je promijenio formaciju, napravio par izmjena, pa je drugo poluvrijeme puno bolje izgledalo. Na kraju je zaslužena podjela bodova za obje ekipe.

3. Kako bi usporedio svoje iskustvo kao junior u HŠK Zrinjskom s trenutnim igračkim angažmanom? Koja su tvoja očekivanja pred susret s FK Veležom? Je li bilo dovoljno vremena za pripremu s obzirom da se utakmica igra već sutra?
Moje juniorsko iskustvo u Zrinjskom naučilo me profesionalizmu koji mi i danas pomaže u seniorskom nogometu koji je, naravno, puno zahtjevniji. No, uz naporan rad i kvalitetnu ekipu, brz je napredak. Očekivanja za sutra su dobra, s obzirom da nam se vraćaju igrači nakon povreda, bit ćemo u punom sastavu za sutrašnju utakmicu. Očekujem pozitivan rezultat.

Oglasi
LM