viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.05.24 @ 14:05
OGLAS

Hrvatski mediji prenose kako će branič Rijeke, Stjepan Radeljić (26), dobiti poziv izbornika Sergeja Barbareza za naredne utakmice reprezentacije BiH.

“Stjepan Radeljić jedno je od najvećih otkrića ove sezone. Došao je ljetos u Rijeku iz moldavskog Šerifa, kao čovjek koji je sa spomenutim klubom igrao Ligu prvaka, ali nije uvijek bio prvotimac. Dugo je na pravu priliku čekao i u Rijeci, gledao je u prvom dijelu sezone u leđa iskusnijima, Emiru Dilaveru i Mateju Mitroviću.

OGLAS

U drugom dijelu sezone dobio je priliku što zbog ozljeda konkurenata, što zbog sjajnih igara. U kontinuitetu je počeo pokazivati sjajne igre. Igrao je toliko dobro da ga se spominjalo i u kontekstu poziva u hrvatsku reprezentaciju. Ipak, od toga neće biti ništa. Kako doznajemo, Radeljić će zaigrati za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine”, napisali su na 24sata.hr.

OGLAS

Radeljić je rođen u Novoj Biloj, a ponikao je u NK Vitez. Još kao kadet je prešao u Zrinjski. Uslijedili su odlasci u Stuttgart II i Osijek II, a potom je igrao za Široki Brijeg i Sheriff.

OGLAS

U Rijeku je stigao na početku sezone. Ukupno je odigrao 32 utakmica na kojima je postigao jedan gol i dodao jednu asistenciju.

Za mladu reprezentaciju BiH odigrao je 12 utakmica.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM