viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.03.22 @ 12:45

U travnju nas očekuje prava nogometna poslastica. Datum je poznat, 5. travnja 2022. godine kada u goste viteškom nogometnom klubu Romari stižu juniori i kadeti zagrebačke Lokomotive. Utakmice će se održati na terenu sa umjetnom travom u Docu na Lašvi (Travnik).

Utakmice ipak nisu jedini razlog dolaska Zagrepčana. Naime, tog dana NK Lokomotiva i NK Romari potpisati će sporazum o sportskoj suradnji koji će imati za cilj razvoj i afirmaciju prvenstveno igrača ali i razvoj trenerskog kadra našeg kluba.

OGLAS

„NK Lokomotiva je klub koji u svom prvom timu ima veliki broj igrača iz svog omladinskog pogona. Njihova strategija kluba je, baš kao i naša, razvoj i afirmacija mladih igrača, koje kasnije plasiraju većim klubovima. Čelni ljudi Lokomotive su prepoznali upravo NK Romari kao kvalitetnog partnera pa bi ova suradnja mogla biti obostrano zadovoljstvo. Od samog osnutka NK Romari, strategija i ciljevi su bili jasni: usmjerenost na kvalitetu rada, ulaganje u trenerski kadar, razvoj i afirmacija mladih nogometaša. Bez obzira od kud vjetrovi puhali, naš put jasno je ucrtan a želja da postižemo što bolje rezultate i „napravimo“ što bolje igrače je velika. Nikada se nećemo umoriti od toga. Od naših igrača, osim talenta, tražimo zalaganje i požrtvovnost, rad , rad i rad ne samo na terenu nego i van njega. Drago nam je da nas je upravo NK Lokomotiva prepoznala kao pravog prijatelja, a ova sporstka suradnja omogućiti će dobrim igračima bolji plasman na nogometnom tržištu.“– rekao je predsjednik NK Romari Bojan Rajković.

OGLAS
Oglasi
LM