Zrak u vitezu
OGLAS
//
Druga liga Federacije grupa zapad
Vrijeme objave: 19.10.24 @ 17:59
OGLAS

Danas je odigran veći dio utakmica 10. kola Druge lige Federacije BiH grupa Zapad.

OGLAS

Nogometni klub Vitez bio je domaćin Kiseljaku i ostvario je sigurnu pobjedu rezultatom 3:1. Igrač utakmice bio je mladi Pavle Bonić (21). Bonić je načeo mrežu gostiju pred sam kraj prvog poluvremena sjajnim udarcem sa ruba šesnaesterca. Početkom drugog dijela Kiseljak dolazi do izjednačenja. U posljednjih desetak minuta susreta, Bonić postiže drugi zgoditak za novo vodstvo Viteza. U sudačkoj nadoknadi solo prodorom Bonić prolazi obranu gostujuće momčadi i kvalitetno asistira za Mehića koji rutinski ovjerava pobjedu Vitežana za konačnih 3:1.

Nogometni klub Romari imao je teško gostovanje ekipi Rudara iz Kamengrada kod Sanskog Mosta. U današnjoj utakmici prekidi su bili kobni za momčad Gorana Lovrinovića. Do poluvremena domaćin je tri puta zatresao mrežu Romarija. Još dva zgoditka Rudara u nastavku zaključili su ovu utakmicu konačnim rezultatom 5:0.

OGLAS

FK Vitez sutra gostuje Brnjacima. Susret je na rasporedu u 14:30 sati. U nastavku donosimo rezultate današnjih utakmica i trenutno stanje na prvenstvenoj ljestvici.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM