viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 11.04.21 @ 22:12

Danas je na Gradskom stadionu u Busovači odigran prvenstveni susret Druge lige Federacije BiH Zapad u kojemu su snage odmjerili susjedni klubovi, NK Busovača i NK Vitez.

Prvih 15 minuta susreta obilježila je ujednačena igra na sredini terena u kojoj su Busovljaci imali blagu terensku inicijativu. U 17. minuti Vitez je preko Hozinovića mogao doći do vodstva, no lopta odlazi neposredno preko vratnice. Nakon toga domaći uspostavljaju terensku inicijativu koja Vitezu na naplatu dolazi u 45. minuti kada iz prekida pogađa Brkić. U drugom poluvremenu Vitez uspostavlja tek nekoliko poluprilika, dok su domaći držali terensku inicijativu sve do posljednjih 15 minuta susreta kada se Vitez bezuspješno iz polupresinga pokušava domoći boda u Busovači. Tijekom cijelog susreta domaćini su pokazali mnogo više truda i želje, koje su zasluženo okrunili pobjedom.

OGLAS

Kako to već biva na terenima 2. lige Federacije BiH, ponovno su, svojim diskutabilnim odlukama suci doprinijeli iskrama i tenzijama među igračima, što je rezultiralo sa nekoliko žutih kartona na obje strane.

OGLAS
Oglasi
LM