viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.07.20 @ 09:37

Hrvatsko planinarsko ekološko društvo “Gradina 969 Mošunj-Vitez” je i ove godine uspješno organiziralo turnir u malom nogometu na “Manifestaciji Mošunjsko ljeto 2020”. Na ovogodišnjem turniru je sudjelovalo ukupno 20 ekipa, te je isti ponio epitet do sada najkvalitetnijeg, u svakom smislu. Kako je i najavljivano i ove godine je sve posjetitelje i natjecatelje dočekao pravi spektakl na kultnom Plandovu, a odličnu atmosferu nije moglo pokvariti ni loše vrijeme u jednom dijelu turnira.

Nakon grupnog dijela natjecanja četvrtfinale su izborile ekipe Moja Zemlja Bučići, Caffe 7, Auto otpad Augustinović, Matija mehanika, Kristal, Caffe Diamond Uskoplje, MNK Uzdol i Caffe Miami Rama.

OGLAS

U sjajnim četvrtfinalnim utakmicama polufinale su izborile ekipe Moja zemlja Bučići, Caffe Diamond Uskoplje, Auto otpad Augustinovć i Caffe Miami Rama.

OGLAS

Vrhunske susrete publika je gledala u završnici turnira. U finale su se plasirale ekipe Caffe Diamond Uskoplje i Caffe Miami Rama, a uspješnija je bila ekipa iz Uskoplja, koja je slavila rezultatom 3:0. U susretu za treće mjesto Auto otpad Augustinović svladala je ekipu Moja zemlja Bučići rezultatom 6:3.

OGLAS

Titulu najboljeg igrača turnira sasvim zasluženo je ponio Danijel Remić iz ekipe Caffe Diamond Uskoplje.

“Ovim putem se želimo zahvaliti svim ekipa na stvarno velikom broju prijava. Prijave smo zaključili s 20 ekipa, a isprike šaljemo za još desetak ekipa koje su imale želju sudjelovati na turniru, međutim ranije smo popunili predviđeni broj. Na turniru su sudjelovale ekipe iz Čapljine, Rame, Kiseljaka, Uskoplja i naravno Viteza i naših okolnih mjesta. Hvala svim sponzorima na potpori, a posebno publici i nogometašima koji su sudjelovali na ovogodišnjem turniru. Odmah ćemo započeti s pripremama i dogovorima kako bismo sljedeće godine napravili još bolji i kvalitetniji turnir”, poručili su iz HPED Gradina 969.

Nagradni fond turnira iznosio je 2500 KM, od čega je pobjedniku turnira pripalo 1600 KM, drugoplasiranoj ekipi 600, a trećeplasiranoj 300 KM. Naravno, za prve tri ekipe osigurani su i prigodni pokali.

Izvor: FB/HPED Gradina 969 Mošunj

Oglasi
LM