viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 28.06.23 @ 17:56

Ovog vikenda u Novoj Biloj održat će se peti po redu Memorijalni malonogometni turnir „Fra Franjo Grebenar – Greba“, u organizaciji Sportskog društva Hrvatske bolnice „dr. fra Mato Nikolić“ iz Nove Bile.

Prijave traju do četvrtka, 29. lipnja 2023 godine do 18:00 sati kada je planirano izvlačenje po skupinama na betonskom igralištu kod Osnovne škole Nova Bila.

OGLAS

Cilj turnira je odati posebnu počast čovjeku koji nas je sve zadužio, fra Franji Grebenaru – Grebi, koji je bio prvi ravnatelj Franjevačke bolnice Novoj Biloj. Ideja za turnirom nastala je upravo sa ciljem da održavamo sjećanje na fra Grebu i da njegov dobri duh prenesemo na mlađu populaciju koja ga nije imala priliku upoznati te je ovaj Memorijalni malonogomeni turnir u njegovu čast, svojevrstan način da mu se zahvalimo na svemu što je učinio za nas i generacije koje dolaze, rekao je Petar Rajić predsjednik Sportskog društva.

OGLAS

Turnir će se odigrati na betonskom igralištu Osnovne škole u Novoj Biloj od 30.6. – 2.7., a igra se po sustavu 5+1.

OGLAS

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 200 KM, dok je nagradni fond 5 000 KM. Također su pripremljene i posebne nagrade i priznanja za najsupješnije pojedince.

Hvala svim sponzorima i medijskih pokroviteljima koji su na svoj način podržali ovaj naš projekt te pozivamo sve ljubitelje nogometa i dobrog društva da prijave svoju ekipu i budu dio našeg projekta, dodali su iz Sportskog društva.

Oglasi
LM