viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.04.24 @ 14:57
OGLAS

Suce Irfan Peljto i Senad Ibrišimbegović bit će predstavnici Bosne i Hercegovine na Europskom prvenstvu predstojećeg ljeta u Njemačkoj.

Naime, Peljto i Ibrišimbegović se nalaze na listi sudaca koju je danas objavila Europska nogometna federacija (UEFA). Peljto se nalazi na spisku arbitara koji će biti četvrti suci na utakmicama grupne faze Eura, a Ibrišimbegović je na spisku pričuvnih pomoćnih sudaca.

OGLAS

Za glavne suce Europskog prvenstva imenovani su: Artur Soares Dias (Portugal), Jesus Gil Manzano (Španija), Marco Guida (Italija), Istvan Kovacs (Rumunija), Ivan Kruzliak (Slovačka), Francois Letexier (Francuska), Danny Makkelie (Nizozemska), Szymon Marciniak (Poljska), Halil Umut Meler (Turska), Glenn Nyberg (Švedska), Michael Oliver (Engleska), Daniele Orsato (Italija), Sandro Schärer (Švicarska), Daniel Siebert (Njemačka), Anthony Taylor (Engleska), Clement Turpin (Francuska), Slavko Vinčić (Slovenija) i Felix Zwayer (Njemačka).

OGLAS

Iz UEFA-e je najavljeno da će pripreme za službena lica uključivati tečaje za sve suce, pomoćnike i osobe za VAR, a održat će se sredinom svibnja u Frankfurtu.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM