viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.06.24 @ 11:31
OGLAS

Kapetan reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko razgovarao je s trenerom Joseom Mourinhom i Portugalac mu je dopustio da napusti Fenerbahce te potpiše za Hajduk, piše turski Fotospor.

OGLAS

Naime, Džeko navodno želi napustiti Fenerbahce nakon što prošle sezone nisu uspjeli osvojiti tursko prvenstvo, a dolazak u Split mu je, kako pišu, primamljiv i kako bi bio bliže svojoj zemlji. Mourinho je nedavno preuzeo Fenerbahce te je spreman pustiti 38-godišnjaka jer u ekipi ne želi igrače koji nisu potpuno sigurni da žele igrati pod njim.

Iako se turski mediji do sada nisu pokazali posebno vjerodostojnim, o dolasku Džeke u Hajduk piše se već tjednima, a splitski klub mu navodno nudi dvogodišnji ugovor. Sportski direktor Hajduka Nikola Kalinić je tako 13. lipnja zaista kontaktirao Džeku s kojim je tijekom karijere igrao za Romu.

OGLAS

Trener Splićana Gennaro Gattuso već je iskusnog napadača pokušao ranije dovesti u Valenciju, a vrijedi istaknuti da je Džeko od prošloga ljeta igrač turskog velikana s kojim ima ugovor do kraja lipnja 2025. godine

OGLAS

Prošle sezone je u 46 nastupa postigao 25 golova te deset puta asistirao kroz 3.288 minuta igre.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi