viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
koštali ga porazi od hajduka i bayerna
Vrijeme objave: 19.09.24 @ 11:09
OGLAS

Dramatičan poraz Dinama od Bayerna u Ligi prvaka koštao je sad već bivšeg trenra posla. Sergej Jakirović više nije trener hrvatskog prvaka!

OGLAS

Blamaža Modrih u Ligi prvaka odjeknula je diljem Europe. Obrazi igrača još će se dugo crvenjeti, a sad je za tu blamažu među europskom elitom pala i prva glava. Kako to obično biva, ceh je platio trener. Sergej Jakirović više nije trener Dinama. Prva pitanja o mogućem otkazu povukla su se na konferenciji za medije odmah poslije utakmice, a na prvo je odgovorio upravo Jakir.

Sastanci na Maksimiru
Plašite li se reakcija Uprave nakon najtežeg poraza u povijesti Lige prvaka? “Neka udare svi po meni, radim posao najbolje što mogu. Kada vidim da me ekipa ne prati, ja ću to sam riješiti.” Od povratka kluba iz Munchena trajali su sastanci na Maksimiru, odluka o Jakirovićevom otkazu donesena je lako, ali se sa službenim činom čekalo dok se ne pronađe rješenje.

OGLAS

Bjelica nasljednik?
Još nije poznato tko će ono biti, ali se šuška da bi posao mogao pripasti bivšem treneru Modrih Nenadu Bjelici. Navodno su postojali kontakti i s bivšim izbornikom Hrvatske Nikom Kovačem, iako pojedini izvori tvrde da ga se uopće nije kontaktiralo. Navodno se posao nudio i Igoru Bišćanu, ali ga on također nije želio. Među spomenutim nasljednicima bio je i Dalićev pomoćnik Vedran Ćorluka, odnosno bivši trener Rijeke Željko Sopić, koji se nameće kao najjednostavnija i najjeftinija opcija.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM