Zrak u vitezu
OGLAS
//
Oglasili se iz Kolibrića
Vrijeme objave: 18.10.24 @ 20:18
OGLAS

Mladi i talentirani Mateo Alilović, član Nogometnog kluba Vitez i dugogodišnji član NK Rijeka Kolibrići danas je dobio poziv izbornika U15 reprezentacije BiH za okupljanje i tri prijateljske utakmice u Albaniji.

OGLAS

Mateo je od početka srpnja član Nogometnog kluba Vitez, a do tada je više od sedam godina temelje ove igre gradio u sjajnom kolektivu – riječkim Kolibrićima. Sa svojim suigračima iz selekcije 2010. godište Karinom, Zecom, Bonićem, Garićem, Vidovićem i ostalima, osvojio je sve što se moglo osvojiti u dječjem nogometu na prostorima BiH.

– Na brojnim turnirima, a na kojima je nastupala tada najtrofejnija selekcija Kolibrića, nebrojeno je puta bio najbolji igrač ili strijelac turnira te je od malih nogu odskakao i zapadao u oči mnogim skautima iz raznih nogometnih klubova regije, navode iz NK Rijeka Kolibrići.

OGLAS

Tako su ga na jednom turniru u Hrvatskoj zapazili i skauti Splitskog Hajduka te ga dva puta pozivali da nastupi u njihovom dresu. Protekle sezone je također imao pozive mnogobrojnih premierligaških klubova iz BiH da preseli u njihove redove, međutim njegovi roditelji su se odlučili da još uvijek ostane doma te sa svojim ostalim vršnjacima iz Kolibrića pojača redove NK Vitez.

OGLAS

Vjerujemo da je ovo veliki trenutak u njegovoj budućoj uspješnoj nogometnoj karijeri koju će ne sumnjamo u potpunosti iskoristiti.
Ovo je veliko priznanje i za našu uspješnu školu nogometa čija su tri člana već prije Matea nastupala za razne uzrasne reprezentacije BiH.
Mateu želimo mnogo sreće u reprezentativnom dresu sa željom da pokaže nogometno umijeće koje nesumnjivo posjeduje i koje je naučio od naših vrijednih trenera
, poručuju putem društvenih mreža iz Nogometnog kluba Rijeka Kolibrići.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM