viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
Ponikao u nogometnom klubu romari
Vrijeme objave: 21.05.24 @ 10:15
OGLAS

Jučer su odigrane utakmice 32. kola WWin Premijer lige BiH. Debitantski nastup za momčad Širokog Brijega upisao je naš David Marković, talentirani nogometaš iz Viteza koji je svoj nogometni put započeo u Nogometnom klubu Romari.

OGLAS

Marković je u jučerašnjem nastupu na gostovanju kod Sloge iz Doboja započeo od prve minute, a igrao do 53. te je zabilježio dobru predstavu s obzirom da se radi o mladiću koji je ovog mjeseca napunio 19 godina. Susret je završen pobjedom Širokog Brijega rezultatom 2:3.

Inače. krilni napadač juniorske momčadi David Marković (18) potpisao je profesionalni ugovor s NK Široki Brijeg početkom godine, a ugovor traje do zime 2027. godine.

OGLAS

“NK Široki Brijeg je jedan od najvećih klubova u BiH i čast mi je i zadovoljstvo što sam potpisao profesinalni ugovor. Ovo za mene predstavlja veliki motiv nastaviti marljivo raditi i izboriti mjesto u seniorskoj momčadi”, rekao je David Marković tada na predstavljanju.

OGLAS

Davidu ovim putem od srca čestitamo i želimo mu mnogo lijepih trenutaka i uspjeha u plavo-bijelom dresu i nastavku karijere.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM