viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
Wwin premijer liga
Vrijeme objave: 16.09.24 @ 06:53
OGLAS

Nogometaši Zrinjskog i Borca odigrali su 1:1 u Mostaru. Nakon početnog ispitivanja snaga i mnogo sitnih startova na startu susreta na prvu šansu čekali smo do 14. minute.

OGLAS

Prijetio je Borac nakon odličnog prodora i ubačaja Savića. Lopta je došla do Kulašina koji je šutirao, ali je obranio Marić. Minut kasnije prijetio je Srećković sa nekih 20 metara, ali je Marić bio siguran. U 20. minuti zaprijetio je golu Zrinjskog i Savić, ali je njegov udarac otišao daleko pored gola.

Zrinjski do prednosti stiže u 29. minuti susreta. Carolina je napravio veliku grešku, iskoristio to Josip Ćorluka i matirao Filipa Manojlovića. To je bilo i sve u prvom poluvremenu, pa se na odmor otišlo s prednošću Zrinjskog. Prijetio je Kulašin u 52. minuti, ali je njegov udarac otišao pored gola Zrinjskog.

OGLAS

Napravili su treneri brojne promjene, a priliku u dresu Borca dobili su novajlije Nikolov, Despotović i Ogrinec, ali nisu pravili previše problema obrani Zrinjskog. Na drugoj strani prijetio je Posavec Manojloviću nakon kornera Zrinjskog, ali je lopta otišla pored stative. Prijetio je u 68. minuti i Ćuže, ali je golman Borca bio na zadatku.

OGLAS

Nakon toga uslijedilo je i dosta nervoze na terenu, ali je sudac Irfan Peljto situaciju držao pod kontrolom. Borac je do poravnanja stigao u 86. minuti susreta. Prošao je Ogrinec sjajno po lijevoj strani, pronašao Đorđa Despotovića koji postiže prvijenac u dresu banjalučkog tima. Nestvarnu šansu imao je mladi Čamber u petoj minuti sudačke nadoknade. Uposlio ga je Tičinović na sjajan način, a mladi nogometaš je sa svega 3 metara poslao loptu pored gola.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM