viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 16.04.24 @ 14:37

Kako Sportske.ba ekskluzivno saznaju iz više provjerenih izvora, reprezentacija BiH – dobila je novog izbornika. Bit će to Sergej Barbarez – čime će dugogodišnja želja velikog broja navijača BiH konačno biti ispunjena!

Nakon što je Savi Miloševiću istekao ugovor sa krajem ožujka, nakon analize urađenog, u krovnoj kući bh. nogometa odlučili su ne produžiti ugovor sa Miloševićem, pa je došlo do razumnog razlaza. U međuvremenu krenulo se u potragu za novim izbornikom, a pik je bio samo jedan – Sergej Barbarez, isključivo želja prvog čovjeka saveza, Vice Zeljkovića.

OGLAS

Spahić, Ibišević, Bajramović, Hrgović u stručnom stožeru!

OGLAS

Ono što bi posebno moglo razveseliti navijače jesu imena koja će činiti stručni stožer reprezentacije. Naime, prema saznanjima u stručnom stožeru kao prvi pomoćnici bit će Emir Spahić, Vedad Ibišević, Zlatan Bajramović i Mirko Hrgović. Osim navedenih, govori se o dodatnim imenima u stručnom stožeru, navodno su u opticaju dva njemačka trenera kao pomoćnici Sergeja Barbareza.

OGLAS

Papac i Milenković kao skauti saveza!

Reprezentacija BiH će u budućem periodu dobiti i prvi put službene skaute koji će imati zadatak da analiziraju potencijalne reprezentativce diljem Europe i svijeta, te da u ime saveza stupaju s njima u kontakt. Prema dosadašnjim saznanjima, navedeni posao bit će povjere Saši Papcu i Ninoslavu Milenkoviću, nekada uspješnim bh. reprezentativcima.

Vico Zeljković uradio ono što njegovi prethodnici nisu smjeli!

Sergeja Barbareza čekalo se možda i predugo. Mnogi su mišljenja da je popularni „Barba“ šansu zaslužio mnogo ranije. Međutim, iako su mu godinama neslužbeno obećavali i uvjeravali da je pitanje dana kada će postati izbornik, nitko od ranijih čelnika saveza nije smogao snage da ispuni najveću želju bh. navijača. No, kako kažu, tko čeka – taj i dočeka.

Vico Zeljković očito je uvidio da je pravo vrijeme za ozbiljnu smjenu generacija ali i izbornika koji će novom energijom i snagom povesti novu generaciju, ali ujediniti i navijače te donijeti jedan pozitivni vjetar koji reprezentaciji u ovom trenutku treba. Činjenica je da to u ovom trenutku možda upravo može samo jedan čovjek – Sergej Barbarez. I Zeljković je to znao pa oklijevanja nije bilo, sve karte bačene su upravo na Barbareza, nije bilo prava na grešku u koracima i sve se završilo pozitivno.

Oglasi
LM