viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.03.24 @ 12:37

Nedjelja 10. ožujka 2024. godine ostati će zapisana kao povijesni događaj za sve navijače GNK Dinamo Zagreb.

Naime, danas u 12:00 sati započela je izborna skupština na kojoj se birao predsjednik Kluba. Kandidati su bili dugogodišnji predsjednik Dinama Mirko Barišić i legenda Modrih, a uz kojega su stali i Bad Blue Boysi Velimir Zajec. Lista Mirka Barišića brojala je 35 osoba, dok se na listi Velimira Zajeca nalazilo 25 ljudi. Zajec je na kraju dobio 31 glas, Barišić 19, a dva su bila suzdržana.

OGLAS

Novi članovi Izvršnog odbora su uz predsjednika Zajeca još Skender, Nauković, Šušnjara, Omazić, Globan, Mlinarić, Pojatina, Kovačević, Hržić, Bergman. Barišićevi ljudi u IO-u bit će A. Todorić i Tomurad. Dubravko Skender je novi potpredsjednik Dinama!

OGLAS

– Čestitam novom rukovodstvu na prvim demokratskim izborima, ovaj dan će se dugo pamtiti. Drago mi je zbog ovoga što je pobijedila demokracija, krenuli smo demokratskim putem. Vjerujem da ćemo biti prvaci, da ćemo i dalje biti najbolji klub u ovom dijelu Europe – rekao je Ognjen Naglić, predsjednik NO.

OGLAS

Mirko Barišić napušta presjedničku fotelju u Dinamu nakon gotovo 24 godine, imenovali su ga na skupštini 9. travnja 2000., dva mjeseca nakon što je Zajec uzviknuo “Imamo Dinamo!”. Sad će upravo on povesti “modre” u novu eru koja će vrlo izgledno biti pod novom upravom nakon što Zeko odabere novi izvršni odbor. Bio je igračka legenda, kapetan, sportski direktor, trener u dva navrata, sad postaje i predsjednik.

Oglasi
LM