viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.05.24 @ 11:53
OGLAS

Utakmica brojni će reći odluke o prvaku Hrvatske, odigrana je u nedjelju na Rujevici između HNK Rijeka i GNK Dinamo Zagreb. Iako su gosti ostvarili najvrijedniju pobjedu u sezoni, naslov prvaka još nije osiguran za Zagrepčane.

Prvo poluvrijeme nije bilo vrijedno posebne pažnje, statistika je išla u korist Rijeke, međutim pravih prilika na obje strane nije bilo. Drugi dio susreta započeo je agresivnije s obje strane sa većim izgledima za zgoditkom te domaćin dolazi do jedanaesterca. Preciznim i snažnim udarcem bivši igrač Dinama Marko Pjaca postiže vodeći zgoditak. Igrao se 50. minut susreta.

OGLAS

Obojica trenera prave u nastavku nekoliko izmjena. U 75. minuti najbolji igrač HNL-a Bruno Petković sjajnim udarcem iz slobodnjaka postiže izjednačujući zgoditak. Kada su mnogi mislili da će susret završiti remijem, dvije Dinamove zamjene spremaju pobjednički gol. Hoxha na asistenciju Japanca Ogiware pogađa lijevi donji kut golmana Rijeke Labrovića i donosi Dinamu tri boda, možda i vrijedna titule prvaka.

OGLAS

Društvene mreže od nedjelje navečer preplavljene su videima slavlja Dinamovih igrača i navijača diljem Hrvatske, BiH i regije. Međutim, onaj video koji se, mogli smo vidjeti, najviše proširio, dolazi upravo iz Viteza i to iz Kluba navijača Dinama. Preko četrdeset zaljubljenika u Modre, svojim je slavljem i pjesmom nakon utakmice, oduševilo brojne korisnike društvenih mreža.

OGLAS

Kako je slavlje proteklo pogledajte u nastavku u nekoliko video zapisa objavljenih na Facebooku i Tik Toku.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM