viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.07.23 @ 22:41

Hrvatsko planinarsko ekološko društvo “Gradina 969 Mošunj-Vitez” s ponosom je organiziralo petu po redu manifestaciju “Mošunjsko ljeto 2023 – Gradina Cup 2023”. Ovogodišnji turnir bio je obilježen izvrsnim vremenom i velikim zalaganjem vrijednih organizatora, članova planinarskog društva Gradina. Sudjelovale su ukupno 24 ekipe

Mnogobrojni posjetitelji imali su priliku uživati u zaista vrhunskoj igri ekipa tijekom turnira. Nakon grupne faze, četvrtfinale su izborile sljedeće ekipe: Robertovo, Krčevine, Autopraonica Slon, Uzdol, Caffe 7, Agro Lux, A Mont i Bet Shop. Uzbudljivim četvrtfinalnim utakmicama, u polufinale su se plasirale ekipe Uzdol, Krčevine, A Mont i Caffe 7. Nakon izvođenja penala, ekipa iz Uzdola je uspjela izboriti finale, dok je susret između A Mont i Caffe 7 završio rezultatom 2:1.

U borbi za treće mjesto, ekipa Caffe 7 slavila je protiv sjajnih momaka iz Krčevina rezultatom 3:2

U napetoj finalnoj utakmici, ekipa A Mont pobijedila je ekipu iz Uzdola rezultatom 3:1. Nagradni fond turnira iznosio je 3000 KM, pri čemu je pobjedniku pripalo 2000 KM, drugoplasiranom 700 KM, a trećeplasiranom 300 KM. Mirko Čečura proglašen je najboljim igračem turnira, a za sve pobjednike osigurani su prigodni pokali.

“Želimo se zahvaliti svim ekipama na iznimno velikom broju prijava. Hvala svim sponzorima na podršci, kao i publici i nogometašima koji su sudjelovali na ovogodišnjem turniru”, istaknuli su iz HPED Gradina 969 te zaključili: “ahvaljujući prikupljenim sredstvima od turnira, planirano poboljšanje uvjeta na planinarskoj kućici Gradina. Odmah ćemo započeti s pripremama i dogovorima kako bismo sljedeće godine organizirali još bolji i kvalitetniji turnir”.

OGLAS
Oglasi
LM