viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.09.22 @ 08:47

U nedjelju 18. rujna 2022. godine s početkom u 16,00 sati odigran je susret 2. kola Prve županijske lige (ŽSB) između momčadi NK Nova Bila i OFK Lugovi. U prvom kolu obje momčadi su doživjele poraze, nogometaši Nove Bile u Bilalovcu rezultatom 2:0 uz ogromnu pomoć sudaca koju su imali nogometaši Bilalovca, dok je momčad Lugova zasluženo doživjela poraz u Kreševu 4:0 od favorita za osvajanje lige.

Jučerašnju utakmicu Nove Bile i Lugova sudili su glavni sudac Igor Popović sa pomoćnicima Ekremom Šišićem i Nerminom Kozar. Delegat susreta bio je Stipo Djak. U zanimljivoj utakmici viđena je prava golijada. Već u 2. minuti susreta gosti su poveli, da bi rezultat na 1:1 izjednačio Alispahić autogolom. Kapetan Nove Bile Davor Marjanović u 25. minuti dovodi u vodstvo domaćine 2:1 sa bijele točke, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena. U drugom dijelu susreta, Vedran Marković postiže svoj u 55. minutu za 3:1, a Damir Čosić smanjuje na 3:2. Nakon što je dosuđen udarac sa bijele točke za gostujuću momčad u 60. minuti, istom igraču, Čosiću, vratar Nove Bile Mario Matošević je spektakularno obranio. U strijelce su se do kraja susreta upisali i Mario Palavra za 4:2, a za konačnih 5:2 pobrinuo se Igor Palavra u 88. minuti. Vrijedi istaknuti da su u momčad Nove Bile ove sezone stigli novi igrači poput Nikole Šarića, Maria Palavre i Vedrana Markovića. Uz nekoliko standardnih igrača koji su nedostajali u ovom susretu Ante Jurića, Stjepana Nakića, a uz dolazak novih igrača, momčad Nove Bile može razmišljati o vrhu ljestvice.

OGLAS

Idući susreti igraju se 25. rujna, Nova Bila ide u goste uvijek nezgodnoj Fojnici kojoj će ovo biti prvi susret u novoj sezoni s obzirom da su bili slobodni u prva dva kola. Viteška momčad NK Šantići nažalost su upisali novi veliki poraz 10:0 u Kaćunima, a u prvom su kolu također poraženi od Busovače 1:8.

OGLAS
Oglasi
LM