viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.08.23 @ 12:12

Proteklog vikenda u Brnjacima kod Kiseljaka je održan III Dječji nogometni turnir za uzraste od 7 do 12 godina.

Na ovom turniru sudjelovanje su uzele i tri selekcije omladinske škole nogometa NK Rijeka poznatije kao Kolibrići (2011-2014-2016) godište.

OGLAS

U itekako kvalitetnoj konkurenciji 62 ekipe u pet uzrasnih kategorija Kolibrići su osvojili dva zlata i dvije titule pobjednika te bili najuspješniji sudionik ovogodišnjeg turnira.

OGLAS

Ovo je novi fantastičan uspjeh poslije dvije titule na prošlotjednom VI Fortuna cupu u Zenici.
Kolibrići su po tko zna koji put dokazali i opravdalii svoj talent, potencijal i izuzetno kvalitetan rad pretvorili u novi uspjeh osvojivši nove trofeje i medalje.

OGLAS

Ovi uspjesi talentiranih selekcija ove škole nogometa još više imaju na značenju kada se pogleda broj osvojenih trofeja od formiranja istih.
Selekcija 2011. godište je stigla do 37 dok selekcija 2014. godište do 12 trofeja.
Osim ekipnih nagrada jučer su nagrađeni i Maja Žuljević (najbolji golman) i Karlo Nuk (najbolji igrač) individualnim nagradama za fantastične izvedbe na golu.
Iskrene čestitke svim mališanima na ovim velikim uspjesima kao i treneru i voditelju omladinske škole nogometa Dariu Čerkezu Čeri koji je usprkos svojoj bolesti nastavio nizati uspjeh za uspjehom te na stadionu na Rijeci stvarati i odgajati nove vrhunske nogometaše.

Oglasi
LM