viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 20.03.22 @ 14:59
OGLAS

Na stadionu Pokraj Jadra u subotu 19. ožujka odigran je susret 21. kola 2. HNL između Solina i Opatije. Prema viđenom na ljestvici igrao se susret dviju momčadi koje se grčevito bore za opstanak. Razlog praćenja Solinjana jest nedavni transfer i prvi postignuti zgoditak Vitežanina Tonija Livančića.

Jučerašnji susret Livančić je započeo s klupe. “Tvrdo” prvo poluvrijeme završilo je bez mnogo prilika za postizanjem zgoditka rezultatom 0:0. U 62. minuti trener domaćih Toni Golem radi dvostruku izmjenu i osim mladog Boška Jema u igru ulazi i naš Tony. Ove su izmjene očito doprinijele kvalitetnijoj igri Solina, a u 83. minuti na ubačaj mladog napadača Vodanovića, odlično reagira Livančić i s pet, šest metara matira nemoćnog vratara gostiju Berkovića. Drugim, izuzetno bitnim zgoditkom Livančić je Solinjane doveo do 9. mjesta na ljestvici.

OGLAS

Domaći nogometaši su po okončanju susreta nagrađeni velikim pljeskom oko 300 navijača za jučerašnju pobjedu, ali i bijeg ka sredini ljestvice i to sve pred prvenstvenu stanku.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM