viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.09.20 @ 22:08

Zbog poznate situacije sa Covid 19 i epidemioloških mjera, Hpd Vitez je, u suradnji sa Udrugom dijaliziranih i transpalantiranih bolesnika SBK/KSB organiziralo 9. Memorijal Darijan Šarac posvečen sječanju na prerano preminulog Darijana nakon transplantacije srca a u zahvalu njegovoj obitelji koja nam je bila u dva navrata dobra domačin kod našeg hodočašća u Međugorje.


Ovaj pohod ima za cilj i promoviranje darivanja organa kao najboljeg načina liječenje kod pacijenta kod kojih je došlo do zatajenja unutrnjkih organa ali i poziv na tjelesnu kativnost koja je osnova za prevenciju svake bolesti.
Ispričavamo se svim našim planinarskom prijateljima kao i građanima Viteza i susjednih općina zbog načina na koji je pohod organizirana, no ipak, na žalost, to je bila viša sila.
Imali smo odlično vrijeme i divnu noć.

OGLAS


Iz HPD Vitez iskrene zahvale uputili su Vladi Ivišiću, Luki Ivišiću i Stipi Radošu koji su, na putu do Zabrđa pripremili ,,zasjedu” sa bogatom trpezom, kavom, sokom, hladnim pivom itd. Zahvalili su se i svom kolegi i prijatelju, planinaru Vesku koji je piredio čaj na Zabrđu.
Posebne zahvale uputili su i Ivankia i Jozi Grebenar, koji su ovoga puta pripremali večeru.

OGLAS


Druženje je potrajalo do poslije ponoćnih sati, kada su se svi prisutni razišli uz želju da 10. Jubilarni Memorijal bude u normalnim okolnostima gdje će se okupiti veliki broj planinara, građana i ljubitelja prirode i pješačenja.

OGLAS
Oglasi
LM