viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
U ORGANIZACIJI Š.K."VITEZ 2013" VITEZ
Vrijeme objave: 08.01.24 @ 15:59

U organizaciji Šahovskog kluba ” VITEZ 2013″, a pod pokroviteljstvom Općine Vitez i načelnika Borisa Marjanovića 07.01.2024. održan je tradicionalni božićno-novogodišnji šahovski turnir.

U prekrasnom ambijentu motela “Bor” u Vitezu sudjelovanje na turniru je uzelo 38 sudionika iz cijele BiH. Na početku turnira sve je kratko pozdravio i zaželio sretne blagdane i sretnu Novu godinu predsjednik Š.K. “VITEZ 2013” Miroslav Ivančić, a potom pozvao načelnika Općine Vitez Borisa Marjanovića da službeno otvori turnir i simbolično odigra prvi potez.

OGLAS

Nagradni fond turnira iznosio je 820,00 KM raspoređen u 10 nagrada. Glavni sudac turnira je bio državni sudac Belmir Miskić iz Zenice. Poslije izuzetno zanimljive borbe do zadnjeg kola, prvo mjesto je osvojio Halid Strinić sa osvojenih 7 ½ poena, drugi je bio Borislav Praštalo FM sa osvojenih 7 poena, treći je bio Milan Vukić GM sa 6 ½ poena. Četvrto mjesto zauzeo FM Enver Muratović također sa 6 ½ poena.

OGLAS

Najbolji kadet je bio Mehmed Topoljak sa osvojenih 5 bodova. “Na turniru su sudjelovali i mlade nade našeg kluba, Davor Babić, Ivan Marjanović, Domagoj Vuk, koji su dobili nagradu za najbolje domaće mlade igrače. Predsjednik Š.K. “VITEZ 2013” uručio je prigodnu zahvalnicu vlasniku motela “Bor” Draganu Baškaradu za nesebičnu podršku koju pruža u radu Š.K.”VITEZ 2013″. Š.K.”VITEZ 2013″ se zahvaljuje svim sudionicima,Općini Vitez, motelu “Bor”, kao i svim našim sponzorima i prijateljima kluba koji su omogućili održavanje ovog tradicionalnog turnira uz poruku, vidimo se i do godine”, priopćeno je.

OGLAS
Oglasi
LM