viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.09.21 @ 21:21

Rukovodstvo zeničkog tima priopćilo je danas da se klub neće natjecati u društvu najboljih bh. timova zbog nedefiniranog sustava natjecanja koji onemogućava ekipi da složi financijsku konstrukciju.

OKK Čelik izdao je priopćenje u kojem se kaže:

OGLAS

“Detaljno analizirajući aktualnu ekonomsku situaciju u Zenici, vrlo bitnu za ispunjenje planiranog proračuna za nadolazeću sezonu, kao i trenutnu epidemiološku situaciju u Zeničko-dobojskoj županiji , Upravni odbor OKK “Čelik” je donio odluku da povuče svoju suglasnost za natjecanje u Prvenstvu Bosne i Hercegovine za košarkaše.

OGLAS

Na donošenje ove odluke je utjecao i trenutno nedefiniran sustav natjecanja u Prvenstvu Bosne i Hercegovine, što dodatno otežava planiranje aktivnosti i financiranje kluba.
Naš sportski kolektiv u prošloj sezoni je uspio izboriti sudjelovanje u Ligi 6 za prvaka Bosne i Hercegovine, te je regularni dio sezone završio u vrhu tabele sa omjerom od 15 pobjeda i 9 poraza.

OGLAS

Dokazali smo da se kontinuiranim i upornim radom, uz relativno skroman proračun i sa ogromnom željom i entuzijazmom, mogu postići zapaženi rezultati.

Nažalost, interes šire društvene zajednice za financiranje troškova natjecanja u ovome rangu je izostao, te puko igranje, pred praznim tribinama, u narednom periodu, gubi svaki smisao”.

Prošla košarkaška sezone završila je brojnim skandalima. Nova nije ni počela, a još uvijek se ne zna kako će izgledati natjecanje u elitnom razredu bh. košarke.

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine očigledno ne zna baš najbolje nositi sa svim problemima, navodi sportsport.ba.

Oglasi
LM