viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.10.22 @ 17:31

Omladinski košarkaški klub Vitez, kao slijednik nekadašnjeg Hrvatskog košarkaškog kluba Vitez koji se svojevremeno natjecao u Premijer ligi BiH ima novog predsjednika. Radi se o jednom od najboljih košarkaša iz Viteza Željku Palavri.

Željko Palavra je rođen je 7.11.1984. godine u Travniku. Od značajnosti se posebno navodi kako je bio finalista kupa i prvenstva BiH, dva je puta bio najbolji obrambeni igrač i u najboljoj petroki Premijer lige BiH, a dva puta je bio prvi strijelac talijanske lige.

OGLAS

Klubovi za koje je nastupao su Vitez, Novi Travnik, Busovača, Kakanj, Venafro, Bad Aibling i Murano. “Ovim putem želimo se zahvaliti dosadašnjem predsjedniku Sanjinu Zirdumu na odličnoj suradnji i vođenju kluba sve do trenutka preuzimanja Željka. Željku želimo dobrodošlicu i sretan rad“, navode iz OKK Vitez – Klub sa srcem i dušom.

OGLAS

Pred Palavrom je sada nekoliko izazova i važnih zadaća u kojima će pokušati košarku u Vitezu vratiti na mjesto koje joj pripada jer Vitez ima košarkašku publiku i tradiciju.

OGLAS
Oglasi
LM