viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.07.21 @ 11:51

Utakmica s Engleskom, koju je Njemačka izgubila s 2:0 u osmini finala Europskog prvenstva, bila je posljednja utakmica u dresu nacionalne reprezentacije za Tonija Kroosa.

Nakon pregršt uspjeha i osvajanje titule svjetskog prvaka, Kroos je odlučio reći zbogom i posvetiti se klupskoj karijeri. S madridskim Realom ima još dvije godine ugovora, a njih želi iskoristiti na najbolji mogući način.

OGLAS

No, što to znači za hrvatskog kapetana Luku Modrića? Hoće li i on donijeti sličnu odluku, pita se španjolska Marca.

OGLAS

Davne 2006. godine Modrić je debitirao u hrvatskom dresu. Tada je imao samo 20 godina, a danas, s 35 godina na leđima, postao je neprikosnoveni vođa hrvatske nogometne reprezentacije koju je odveo do najvećeg uspjeha u povijesti, do titule viceprvaka svijeta.

OGLAS

Za razliku od pet godina mlađeg kolege u veznom redu, Modrić ima još samo godinu dana ugovora s madridskim Realom, ali njemu nije ni na kraj pameti oprostiti se od reprezentacije s kojom želi ispuniti još jedan cilj, a to je plasman na Svjetsko prvenstvo 2022. u Katru.

Sa završetkom Svjetskog prvenstva, 35-godišnji Modrić vjerojatno će reći posljednje zbogom reprezentaciji, a do tada čelnici Real Madrida morat će se strpiti. Bez ikakve dvojbe, voljeli bi oni da se i to ranije dogodi, ali su itekako svjesni koliko je Modriću važan nacionalni dres.

A dok god pruža kvaltetne izvedbe u dresu Reala, nitko mu neće zamjeriti što još uvijek igra za reprezentaciju, koliko god to bilo naporno za igrača na zalasku karijere.

Oglasi
LM