viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 25.03.24 @ 13:58

Mlađi članovi biciklističke reprezentacije BiH otputovali su proteklog vikenda u Republiku Srbiju kako bi nastupili na Serbia Epic Series

Uzbudljiv nastup na Serbian Epic Series imao je i Teo Petrušić, inače član Biciklističkog kluba Vitez. Prošao je kroz tri dana trka, prenosimo kako je to bilo. Prvog dana, Teo je zauzeo odlično 18. mjesto, demonstrirajući svoju izuzetnu vještinu i predanost biciklizmu. Drugog dana, nastavio je sa sjajnim rezultatima i popravio svoju poziciju, završivši na impresivnom 15. mjestu.

OGLAS

Treći dan donosi priču o izazovima i nepredvidivosti sporta. Uslijed teških vremenskih uvjeta i blatnjavih staza, Teo je suočen sa dodatnim izazovima. Ipak, uprkos ovim teškoćama, uspio je da se izbori i završi na 19. mjestu, pokazujući svoju izdržljivost i odlučnost.

OGLAS

Ovo iskustvo na Serbian Epic Series je ne samo test njegove vozačke vještine nego i dokaz njegove sposobnosti da se nosi sa različitim uvjetima i izazovima koje sport može donijeti. Čestitamo Teu na hrabrosti i upornosti tokom ove izazovne trke, i ne sumnjamo da će nastaviti da inspirira sve nas svojim biciklističkim podvizima, istaknuli su iz Biciklističkog kluba Vitez.

OGLAS
Oglasi
LM