viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.04.24 @ 08:35

Jučer su članovi Biciklističkog kluba Tempo vozili Državno prvenstvo BiH XCM Cesta sunca u Čapljini i kući su se vratili sa zapaženim rezultatima. Pored loših vremenskih uvjeta i tehnički zahtjevnih dijelova staze biciklisti nisu odustajali do samog kraja.

Tako je Nina Vidović osvojila 2. mjesto u kategoriji Women Elite koja se ovim uspjehom kvalificirala na Balkansko prvenstvo. Nikola Josipović osvojio je 3. mjesto u kategoriji Master C. Marin Sučić 5. mjesto u kategoriji Master B i nažalost Filip Đido nije uspio završiti trku zbog tehničkih problema, ali je izvukao svoj maksimum do samog kraja.

OGLAS

Također, članovi Biciklističkog kluba Vitez pokazali su izvanredno umijeće na državnom prvenstvu u maratonu po hercegovačkom kamenu, što je obuhvatilo 50 km staze uz impresivnih 1020 metara visinske razlike.

OGLAS

Teo Petrušić, jedan od sjajnih mladih talenata, zauzeo je 4. mjesto u kategoriji Juniora, demonstrirajući svoju upornost i sposobnost vožnje u zahtjevnim uvjetima. Kristijan Rajković, u kategoriji Amateri 35+, hrabro je završio utrku, pokazujući svoju izdržljivost i volju za natjecanjem. Nažalost, Luka Relota nije uspio dovršiti utrku zbog puknute gume. Posebne čestitke upućene su Sanjinu Zirdumu koji je osvojio izvanredno 2. mjesto u kategoriji Master B, demonstrirajući svoje dugogodišnje iskustvo i vrhunske vozačke vještine.

OGLAS
Oglasi
LM