viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 22.04.24 @ 08:35
OGLAS

Jučer su članovi Biciklističkog kluba Tempo vozili Državno prvenstvo BiH XCM Cesta sunca u Čapljini i kući su se vratili sa zapaženim rezultatima. Pored loših vremenskih uvjeta i tehnički zahtjevnih dijelova staze biciklisti nisu odustajali do samog kraja.

OGLAS

Tako je Nina Vidović osvojila 2. mjesto u kategoriji Women Elite koja se ovim uspjehom kvalificirala na Balkansko prvenstvo. Nikola Josipović osvojio je 3. mjesto u kategoriji Master C. Marin Sučić 5. mjesto u kategoriji Master B i nažalost Filip Đido nije uspio završiti trku zbog tehničkih problema, ali je izvukao svoj maksimum do samog kraja.

Također, članovi Biciklističkog kluba Vitez pokazali su izvanredno umijeće na državnom prvenstvu u maratonu po hercegovačkom kamenu, što je obuhvatilo 50 km staze uz impresivnih 1020 metara visinske razlike.

OGLAS

Teo Petrušić, jedan od sjajnih mladih talenata, zauzeo je 4. mjesto u kategoriji Juniora, demonstrirajući svoju upornost i sposobnost vožnje u zahtjevnim uvjetima. Kristijan Rajković, u kategoriji Amateri 35+, hrabro je završio utrku, pokazujući svoju izdržljivost i volju za natjecanjem. Nažalost, Luka Relota nije uspio dovršiti utrku zbog puknute gume. Posebne čestitke upućene su Sanjinu Zirdumu koji je osvojio izvanredno 2. mjesto u kategoriji Master B, demonstrirajući svoje dugogodišnje iskustvo i vrhunske vozačke vještine.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM