viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 14.03.24 @ 19:28

Najbolja bosanskohercegovačka skijašica Elvedina Muzaferija u Italiji se sprema za najveći izazov u karijeri, finala Svjetskog kupa koja je izborila u disciplinama spust i superveleslalom.

Završnica Svjetskog kupa, koja okuplja najbolje natjecatelje svijeta u alpskim disciplinama, bit će održana u austrijskom Saalbachu od 16. do 24. ožujka. Prvi u borbi za male i velike kristalne globuse su skijaši i skijašice veleslaloma i slaloma, čije su utrke na programu u subotu, 16. ožujka i dan kasnije.

OGLAS

Najbolja bh. alpska skijašica Elvedina Muzaferija, za razliku od natjecateljica u tehničkim disciplinama, još uvijek ima vremena da se što bolje pripremi za prvi, povijesni start u finalu Svjetskog kupa. Sjajnu formu dvadesetčetverogodišnja Visočanka brusi u Italiji, na posljednjem kampu pred službene treninge spusta 20. i 21. ožujka u Saalbachu, a zatim i superveleslalom nastup koji je na programu u petak 22. ožujka te spust utrku 23. ožujka.

OGLAS

,,Osjećam se jako dobro, dobro skijam, brza sam, sigurna sam na skijama i raduje me posljednja utrka u Saalbachu. Nadam se da će biti što više vas koji ćete navijati za mene u cilju ili ispred malih ekrana”, izjavila je Muzaferija koja je finale svjetskog kupa izborila jednakim 23. plasmanom u obje discipline. Najučinkovitija reprezentativka BiH u FIS Svjetskom kup natjecanju je od 2017. godine i upravo je odskijala do sada najbolju sezonu. Do ukupno 151 kup boda stigla je pomjerajući vlastite rezultate i istovremeno ispisujući anale bh. skijanja. Muzaferija će i idućeg tjedna imati priliku pomjeriti granice domaćeg skijanja, počevši od startnog broja do prolaznog vremena u posljednjim ovosezonskim utrkama Svjetskog kupa.

OGLAS
Oglasi
LM