viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.12.21 @ 14:28

Da su viteški sportski kolektivi ti koji iz dana u dan pokazuju nevjerojatne rezultate u mnogim sportovima kao i mnogim uzrastima, pokazuje i primjer iz Teniskog kluba “Romari” Vitez. Danas su putem svoje Facebook stranice objavili izuzetan podatak, podatak koji svima kazuje da se trud svih u lancu, igrača, trenera, roditelja i kluba u cjelini – isplati. Detalje ove objave TK “Romari” Vitez prenosimo u nastavku:

“Ako ste nekada posjetili Sportsko-rekreacijski centar “Romari”, morali ste zamijetiti jednog simpatičnog plavog mališana Andriju. Vedrog duha, iznimne borbenosti i upornosti, ovaj mali tenisač u 2021. ponio je titulu državnog prvaka BiH u kategoriji do 10 godina. To nas i ne čudi s obzirom na sate i dane provedene na teniskom terenu. Tijekom ljetnog perioda ovo malo tenisko čudo svoj dan započinjao bi prilično rano, već oko 7:30 h i tako sve do večeri uzimajući pauzu tek za ručak ili osvježenje. Osim treninga sa svojim uzrastom, „uletio“ bi kao zamjena ili sparing partner odraslim rekreativcima često ih izazivajući na prijateljski meč. Rijetko ga izgubi! Andrija Martinović omiljeni je lik našeg kluba ali i SRC Romari. U njegovoj namjeri da dane i noći provodi na teniskom terenu ponekad ga pokušaju spriječiti roditelji ili školske obveze ali ovo su tek sitne prepreke na njegovom teniskom putu. Ne bi ste vjerovali da se jedan 10-godišnjak budi tijekom noći da bi gledao meč svog najdražeg tenisača Thimea. Jer to je taj Andrija, veliki talent u tijelu simpatičnog dječaka sa svim karakteristikama budućeg uspješnog tenisača. Sažetak sezone Andrije Martinovića u 2021. godini:

OGLAS

Do 10 godina:

1– OP BANJA LUKA- I.mjesto

2- OP REPUBLIKA SRPSKA I.mjesto

3- OP ZENICA I.mjesto

4- OP KISELJAK I.mjesto

5- SPORTING OPEN SARAJEVO I.mjesto

6- MASTERS DO 10 GODINA I.mjesto

Do 12 godina

1. OP ZENICA FINALE II.mjesto

2. OP SARAJEVO FINALE II.mjesto

3. OP KISELJAK ½ finale

ŽUPANIJSKI MASTERS DO GODINA I.mjesto, napisali su na Facebooku iz Sportsko-rekreacijskog centra “Romari”.

Uredništvo portala Viteški.ba cijelom kolektivu TK “Romari”, a posebice Andriji želi mnogo vrhunskih rezultata i uspješnih teniskih ogleda u nastavku njegovog bavljenja ovim sportom.

Oglasi
LM