viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 21.04.24 @ 17:06

Jučer 20.04.2024. u dvorani Srednje škole Vitez juniorke Odbojkaškog kluba Vitez odigrale su “Final four” turnir na kojem su samo potvrdile svoje zasluženo prvo mjesto na tabeli.

Iz kluba navode kako su neizmjerno ponosni na ekipu koja je tokom cijele sezone ostavljala svoje srce na terenu. Uz OK Vitez sudjelovanje na turniru uzela su još tri odbojkaška kluba SBŽ, a to su: OK Sloga iz Uskoplja, OK Victory iz Novog Travnika i OK Time Out iz Jajca. Svi klubovi su pokazali svojim radom, trudom i igrom zašto su tu gdje jesu i trebaju biti sretni jer imaju jako vrijedne, ambiciozne i perspektivne mlade sportaše, dodaju.

OGLAS

Djevojke iz OK Vitez su prvu utakmicu odigrale protiv OK Victory i uspješno je završena rezultatom od 2:0 u korist OK Vitez. Finalna utakmica se igrala protiv OK Time out iz Jajca i nakon napetog početka utakmice, preokrenule su prvi set i istim napadačkim tempom nastavile do kraja. Tako je zasluženo 1. mjesto na tabeli tokom cijele sezone ostalo potvrđeno i na završnom turniru. Nije slučajnost to gdje jesu i trudit će se da budu još bolje.

OGLAS

Najbolja igračica turnira je Ana Marija Topalović iz OK Vitez. Za najboljeg blokera turnira izabrana je Elizabeta Valjan. Segmedina Hurem je mladi i perspektivni libero i ujedno najbolji libero turnira. Trener Zdravko Križanac je naj trener.

OGLAS
Oglasi
LM